Jafra Spa Power up & Power down

Duik onder in de wereld van onze Jafra SPA. Opwekkend of kalmerend, in deze SPA collectie vind je voor elke stemming de bijpassende verzorging. Ook leuk om cadeau te geven!

SPA Power UP: heeft de opwekkende stimulerende geur van etherische citrusolie, jasmijn en cederhout. Hier krijg je energie door. Deze lijn bestaat uit een Body Polish (zachte peeling), Body Wash en een Body Lotion.

SPA Power Down: heeft een ontspannende, rustgevende geur van etherische lavendelolie, roos en sandelhout. Relax met onze Power Down bestaande uit Body Wash, Shower&Body Mist en een Body Lotion.

Wil je meer informatie of direct bestellen:
Envelop

 SPA Brazillian Orange & Ginger

De wellness-oase voor thuis.
Nieuwe energie dankzij fruitige sinaasappel en natuurlijke gember.

Deze reinigende bad en douchegel zorgt voor een aangenaam gevoel.
Het hydrateert de huid van top tot teen, terwijl je tegelijk wordt verwend met een heerlijke fruitige geur van sinaasappel en gember.

De heerlijke lichte body olie is niet vet en hydrateerd de huid onmiddellijk terwijl hij snel intrekt. De stimulerende aroma verfrist de geest en zorgt voor nieuwe energie.

Wil je meer weten of wil je bestellen:
Envelop

 SPA diversen

Refresh your Senses !

Ik heb nog wat andere SPA producten dan de hierboven beschreven lijnen. Bijvoorbeeld een Body Rub, Showergel, Massage-olie of een Bodylotion van verschillende vitaliserende SPA geuren.

Omdat het kan gaan om uitgaande producten of oudere verpakkingen, kan ik een speciale prijs maken van de producten die ik nog op voorraad heb.
Neem gerust contact met me op, als je wilt weten voor welke producten dit geldt.

Wil je meer weten of wil je bestellen:
Envelop